Sport

Čime je to ovaj navijač naljutio Upravu KK Partizana da dobije doživotnu zabranu prisustva utakmicama a traže mu i 5.000 eura

KK Partizan saopštio je da je jednom navijaču doživotno zabranjen ulazak u dvoranu zbog incidenta na euroligaškom susretu protiv Baskonije. Beogradski klub će tražiti i 5.000 eura odštete od navijača.

“KK Partizan je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv lica S.G. koje je na utakmici Partizan Mozzart Bet – Baskonia pljunulo sudiju, što se u priloženom snimku vidi.
Lice S.G. je od strane policije legitimisano i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u halu gdje god da Partizan Mozzart Bet igra kao domaćin.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

 

Kao što se na snimku vidi koji je postavljen na službenu stranicu KK Partizan, S.G. je ničim izazvan, pri ubjedljivom vodstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku arbitara učinio ovo djelo.

Klub će od počinioca sudskim putem potraživati naknadu štete za izrečenu kaznu Eurolige u iznosu od 5.000 eura, uvećanu za dodatne troškove”, navedeno je u saopštenju a prenose Sportske.ba

 

Na vrh