Aktuelno

Čavara posjetio obitelj Pavić u Tuzli

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio je obitelj Pavić koja je nastanjena u naselju Šićki Brod u Tuzli i kojoj je, kroz humanitarnu akciju Hrvatskog narodnog sabora BiH, Večernjeg lista i Franjevačkog samostana Tuzla “Darujmo im dom”, obnovljena obiteljska kuća, priopćeno je u četvrtak iz Ureda predsjednika Federacije BiH.

U sklopu ovog humanitarnog projekta koji je imao za cilj prikupljanje novaca za izgradnju novih kuća za tri obitelji čije su kuće stradale u poplavama 2014. godine, održana je i humanitarna nogometna utakmica u Vitezu u kojoj je sudjelovao predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.

“S posebnom radošću mogu vidjeti radost vrijedne i radišne obitelji Pavić da su dobili krov nad glavom. Svi smo, na neki način, skeptični kad se rade humanitarne akcije, u smislu idu li prikupljena sredstva u prave svrhe, kome su namijenjena i sl. Međutim, ovo je jedna potvrda da treba što više prikazivati ovakvih primjera, jer moramo biti bolji ljudi, moramo biti solidarni te onima koji su u stvarnoj potrebi trebamo pomoći na maksimalno moguć način”, kazao je Čavara.

Na vrh