Eventi

Burn Sound Of Nature Festival 2018

Treći po redu ”Sound of Nature” festival održava se 15. i 16.06 ove godine sa početkom od 20:00 sati na predivnoj lokaciji izletničkoog mjesta Ilinčica Tuzla. Tokom promotivnih kampanja planirane su razne vrste zabava po gradovima širom BiH na kojima će svi prisutni posjetioci biti u prilici osvojiti  nagrade i gratis festivalske ulaznice. Zaljubljenici u dj- ing, fotografiju, design, video i muzičku produkciju, moći će uživati u dnevnim radionicama koje će biti upriličene na ovoj predivnoj lokaciji. Izuzetna nam je čast najaviti treću godinu festivala elektronske muzike u našoj organizaciji koji će se održati na ovoj predivnoj lokaciji u trajanju od dva dana, a najavljeni izvođači i program obećavaju veliku posjetu.

Headliner festivala je bosansko hercegovački DJ Mladen Tomić (Banja Luka) koji predvodi lineup prvu noć zajedno sa najtraženijim dvojcem iz BIH After Affair, Joma Majom (BG), Nevenom Jeremić (BG) i Soole (Tuzla).

 

Drugu noć headlineri večeri su dva iskusna DJ-a Luka I Bojan Concrete (BG), a tu noć nastupiti će Eela (Sa), Silence Shy (BG i Incept (Tuzla).

 

Ulaznice se mogu nabaviti širom Bosne i Hercegovine kod promoter, a više informacija možete naći na eventu: https://www.facebook.com/events/129545020969204/.

Na vrh