Zdravlje

Budite odgovorne prema sebi – Posjetite Ginekološki centar Dr. Mahira Jahić

Drage dame, budite odgovoren prema sebi i svom zdravlju, predlažemo vam da posjetite Ginekološki centar doktorke Mahire Jahić

Ginekološki centar Dr. Mahira Jahić počeo je kao ginekološka ordinacija, jedna od prvih u pružanju usluga najsavremenije kolposkopske i PAPA dijagnostike, kao i kompletnog programa liječenja promjena na grliću materice.

Početkom 2018. godine ginekološka ordinacija prerasta u Ginekološki centar Dr. Mahira Jahić sa novom lokacijom na adresi  Branilaca BiH 1, C-1 (stari naziv LUKE, Alekse Šantića 1), kod Dramar centra, u novom prostoru koji je namjenski prilagođen ugodnom boravku pacijenata.

Centar posjeduje najsavremeniju opremu za pružanje kompletnog spektra ginekoloških usluga, a naš tim čine iskusni i renomirani stručnjaci.

Pružamo vam sve ginekološke usluge, najsavremenije kolposkopske i PAPA dijagnostike, 3D/4D ultrazvučne dijagnostike do kontrolnih pregleda i savjetovanja.

 

U profesionalnom okruženju i prijateljskoj atmosferi, naš tim, koji čine visokokvalificirani stručnjaci, posvećen je da brine o ženama svih životnih dobi.

Ginekološki problemi mogu se pojaviti i u ranoj fazi. Zbog toga smo spremni da kroz razgovor sa mlađim djevojkama i njihovim roditeljima ukažemo na važnost ginekoloških pregleda.

 

 

Na samom čelu Centra je prof. dr. med. sc. Mahira (rođ. Nurkić) Jahić specijalista ginekologije i akušertstva sa višegodišnjim iskustvom. Diplomirala je 1995 godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Tuzli, dok je Specijalistički ispit iz ginekologije i akušerstva polažila na UKC Tuzla, odjelu Ginekološko-akušerske klinike 2002. godine.

 

 

  1. godine stiče zvanje Vanrednog Profesora na predmetu Ginekologija i akušerstvo Medicinskog fakulteta Univerziteta u Tuzli. Autor je i recenzent brojnih stručnih i naučnih radova, knjiga i medicinskih časopisa.

 

Više informacija o samom Centru i kompletan pregled usluga koji nude možete detaljnije pogledati na www.drmahirajahic.ba

 

Više informacija i zakazivanje termina možete dobiti i putem telefona 035 258 450 ili online slanjem kontakt poruke.

Dobrodošli u Ginekološki centar Dr. Mahira Jahić!

Na vrh