Zabava

BTC Živinice obilježava četvrti rođendan! Povod za sjajan provod obilježit će koncert pop dive Goce Tržan!

Moderni Bingo tržni centar Živinice, ove godine obilježava svoj 4. rođendan što je povod za sjajan provod. U BTC Živinice su se i ove godine potrudili da kreiraju poseban ugođaj za svoje posjetitelje i naprave proslavu koja će se pamtiti.

 

Svojim posjetiteljima i građanima Živinica, BTC Živinice poklanja koncert jedne od najpopularnijih imena muzičke scene koju vole sve generacije, regionalne pop dive Goce Tržan, poznate po moćnom vokalu i energičnom scenskom nastupu. Koncert će se održati 17. novembra s početkom u 20 sati.

 

Zabava za mališane i mnogobrojni šoping popusti koji traju od 15.- 19. novembra, samo su dio ove rođendanske proslave. Mališani će posebno uživati jer će se za njih pobrinuti zabavni animatori, maskote, balon majstori i face painting umjetnici.

 

„Obilježavamo četiri izvanredne godine, a zahvaljujući našim dragim posjetiteljima, BTC Živinice je postao epicentar događanja, dio svakodnevnog života, destinacija za najbolju kupovinu i garantovano mjesto za zabavu. Svi građani Grada Živinice i okolnih općina mogu pronaći sve na jednom mjestu, što je upravo bio naš cilj.”, izjavila je menadžerica centra Džana Halilović BTC Živinice.

 

BTC Živinice prostire se na više od 30 hiljada kvadratnih metara, broji više od 30 zakupaca, a u centru se nalazi restoran sa gotovo 350 mjesta, kuglana sa deset staza, igraonica, te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima. Osim toga, postao je prepoznatljivo mjesto okupljanja, gdje građani Živinica i susjednih opština, dolaze i okupljaju se.

 

 

Budi i ti dio ovogodišnjeg rođendana!

Na vrh