Politika

BOSS u povodu upozorenja predsjednika BOSS-a Mirnesa Ajanovića na ponovna izborna lažna obećanja nemoralnih vladajućih stranaka i političkih prevaranata

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović upozorava građane da ne dozvole nemoralnim vladajućim strankama i političkim prevarantima – da ih ponovo prevare lažnim izbornim obećanjima. Posljedice pogrešnih odluka birača na izborima snose mladi koji napuštaju državu, poreski obveznici od svoje zarade, demobilisani borci koje režim tuče i nezaposleni radnim mjestima koja su im upropaštena ili oduzeta, obespravljeni radnici zbog niskih plata, dok penzioneri zbog pogrešnih izbornih odluka snose posljedice ne samo primanjem mizernih penzija, nego i zdravljem zbog uskraćenog liječenja.
I ovih izbora politikanti i nemoralna vlast za građane imaju odranije spremljena lažna izborna obećanja i prevare, i sve će svima obećati samo da ponovo dobiju vlast. Sve što ne valja u našoj državi ima zajednički imenitelj – kriminalna vlast lično-interesnih profitera, koja je privatizovala i opštine i kantone i entitete i državu, i namjerava i dalje izbornim manipulacijama pljačkati i držati građane taocima režima, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

14. 9. 2018.                                                                          Muamer Dedić, Press BOSS-a

Na vrh