Politika

BOSS u povodu prevarantskog predizbornog marketinga nemoralnih vladajućih stranaka i tzv. opozicije

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović upozorava birače na prevarantski predizborni marketing nemoralnih vladajućih stranaka i tzv. opozicije, koji frenetično vrište sa stranačkih skupova da glasate za njih, a svi oni su vas pljačkali i ponižavali proteklih godina.

 
Pored predizbornih laži da će svima ispuniti sve želje, vladajuće stranke obmanjuju birače dovozeći na predizborne skupove desetine i stotine autobusa plaćenih pristalica, kako bi se stvorio privid podrške birača političkim prevarantima. Novac izdvojen za plaćenu oduševljenu publiku koja aplaudira svojim samozaljubljenim liderima, koji su bježali iz države od građana tokom februarskih protesta 2014. godine, kao i višemilionski novac za brojne autobuse koji ih voze po stranačkim promocijama i preskupe reklame, uzet je iz budžetskih sredstava, i od penzija i plata radnika, od nezaposlenih i boračke populacije, ubijanjem sadašnjosti i budućnosti svih građana, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

 

22. 9. 2018.                                                                                  Muamer Dedić, Press BOSS-a

Na vrh