Politika

BOSS u povodu ponovnog prevarantskog djelovanja političkih stranaka koje imaju legitimitet da formiraju vlast

Političke stranke koje su na proteklim izborima dobile legitimitet da formiraju vlast ponovo prevarantski djeluju u odnosu na izborna obećanja i interese građana, što dokazuju njihove postizborne izjave i naknadna interesno-politička djelovanja, istakao je predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović. Kategorički stavovi stranaka bloka SDP-a, Demokratske fronte i stranke koje se zove Naša stranka – da neće koalirati sa nacionalnim strankama, a posebno sa SDA i HDZ, te da ih ne interesuju funkcionerske fotelje, vrlo brzo su foteljaški interesno transformisani u lihvarske stavove da je potrebno sarađivati sa svima.
Očito da je tzv. ljevica sastavljena od SDP-a, Demokratske fronte i stranke koja se zove Naša stranka – prevarila građane već na samom početku mandata i da se ponovo namjerava formirati nacional-socijalistička koalicija, koju su građani februara 2014. godine morali vatrom otjerati sa vlasti, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

3. 12. 2018.                                                                                    Muamer Dedić, Press BOSS-a

Na vrh