Politika

BOSS podsjeća građane da ne zaborave proteste iz februara 2014.

BOSS u povodu poziva građanima da ne zaborave revolt izražen na februarskim protestima 2014., boračkim i ostalim protestima žrtava vladajućih stranaka koje koriste metode državnog i političkog terorizma

Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović poziva građane da ne zaborave revolt izražen na februarskim protestima 2014., boračkim i ostalim protestima žrtava vladajućih stranaka koje koriste metode državnog i političkog terorizma. Masovna politička laktanja za funkcije umjesto rješavanja nagomilanih problema, ugrožavaju egzistenciju građana, jer postaje upitna isplata penzija, plata, boračkih i socijalnih davanja.

 
Odnos nemoralne vlasti prema građanima već je prešao sve razumne okvire i može se definisati državnim i političkim terorizmom, jer svakodnevno pravi građane taocima nemoralnih političara koji brutalno demonstriraju moć pod okriljem državnog sistema.

 
To je rezultirao pojačanim terorom i masovnim kršenjem ljudskih prava, jer su se usudili da tuku borce i da ih zasipaju svojevrsnim bojnim otrovima, što se mora i može zaustaviti samo ukoliko građani izađu na izbore i iskažu svoj otvoreni protest glasanjem protiv nemoralne vlasti i njihovih saveznika, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

24. 9. 2018.                                                                                   Muamer Dedić, Press BOSS-a

Na vrh