Tuzla

Beživotno tijelo muškarca na kolovozu na Ircu

U ulici XVIII Hrvatske brigade u Tuzli došlo je do obustave saobraćaja zbog policijskog uviđaja i dojave da se na kolovozu nalazi beživotno tijelo.

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić za medije je potvrdila da je oko 12:20 sati od strane građanina putem telefona prijavljeno da se u ulici 18 Hrvatske brigade nalazi povrijeđena NN muška osoba koja leži na kolovozu.

‘Na mjestu događaja nalaze se policijske patrole kao i ekipa Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla’ – u ovom trenutku nemamo više zvaničnih informacija. Međutim, kako nezvanično saznajemo dežurni ljekar Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla oko 12:40 sati konstatovao je smrt muške osobe.

Sve potrebe mjere i radnje u vezi s ovim događejem poduzeli su službenici Službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a TK, a o događaju obaviješten je i dežurni tužilac Tužilaštva Tuzlanskog kantona piše Tuzlanski.ba

 

Preuzeto sa: https://tuzlanski.ba/crna-hronika/ubistvo-u-tuzli-na-kolovozu-pronadjeno-bezivotno-tijelo/?fbclid=IwAR3raZ5gv6BZcGnWFHti-A6GrHW95vNhtdFDJF6VsGypSL_ZxVgQl_y9wIA


Komentari
Na vrh