Barok Band uskoro ulazi u studio (VIDEO)

01.09.2021. 


Jedan od najpopularnijih party bendova na području Tuzlanskog kantona, Barok Band najavljuje uskoro snimanje nove pjesme.

Prošlo je već šest godina od zadnje studijske pjesme Barok Banda, kompozicije „Čuvaj me“. Pjesma je doživjela uspjeh kod publike, a ekipa iz benda je u međuvremenu sa svirkama „par puta obišla planetu“.

barok band 1

Barok Band – Jedan od najtraženijih bendova za dobar party

U pauzama između nastupa ozbiljno razmišljaju da uđu ponovo u studio i obraduju svoje vjerne fanove. Potraga za odgovarajućom kompozicijom je u toku, a za sve željne dobrog provoda uz Barok Band posjetite njihovu oficijelnu FB stranicu i saznajte gdje nastupaju ovaj vikend.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!