Eventi

Baby party: Plava Poliklinika slavi treći rođendan porodilišta i priređuje veliku proslavu!

PZU Plava Poliklinika koja je otvaranjem privatnog porodilišta omogućila rođenje djeteta uz stručnost multidisciplinarnog tima u toplom okruženju usredotočenom na buduću majku, slavi treću godišnjicu rada porodilišta!

 

Tim povodom Plava Poliklinika i ove godine tradicionalnim “Baby party-em” obilježava svoj rođendan i priređuje proslavu za pamćenje!

Iza nas je još jedna uspješna godina  rada porodilišta, koja ne bi bila moguća bez povjerenja naših porodilja širom BiH i inostranstva.  Iz tog razloga smo odlučili da svim našim bebama i porodiljama, iz proteklih godina rada porodilišta, priredimo najbolji  “Baby party”  do sada uz sada uz bogat program, iznenađenja i poklone. ” – istakli su iz Plave Poliklinike

Rođendanska zabava zakazana je za nedjelju 08.09.2019. sa početkom u 13:30 sati u  Kongresnoj dvorani hotela Mellain u Tuzli. Najmlađi posjetitelji će moći uživati u kutku za igranje, druženju sa klaunom, animatorima i facepaintingu dok mame i trudnice očekuju edukativne radionice, predavanja, takmičenja kao i nagradna igra u kojoj će imati priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Sponzori događaja su: Alma Ras, NLB banka, Baby centar,  Avent, Violeta, Hemofarm, Mustela, Podravka, Bio Technology and Genetics, Oktal Pharma, Meditas i Salvus.

 

Na vrh