Eventi

Anđeo iz Osijeka Mija Dimšić na prvoj BH turneji nastupa i u Tuzli

Mia Dimšić trenutno je jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica i svakako najveća glazbena senzacija posljednjih godina u Hrvatskoj. U vrlo kratkom vremenu Mia je svojim glasom, talentom, pjesmama i pozitivom osvojila vrhove svih top lista i naslovnice brojnih časopisa.

Mia je dobitnica brojnih glazbenih nagrada poput nagrade ”Porin”, nagrade za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanja ”Zlatna ploča” za najprodavaniji album u Hrvatskoj, te dobitnica nagrade ”Zlatni val” za pjesmu ”Život nije siv” a i pobjednica je 57. Splitskog festivala s pjesmom ”Sunce, oblak, vjetar”.

Proslu godinu zatvorila je samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj dvorani ”Vatroslav Lisinski”u Zagrebu, a ove 2018. okušaće se u BiH petodnevnom turnejom.
Na naše pitanje zašto je baš Bosnu odabrala za premijernu turneju izvan Hrvatske, Mia odgovara: ”Osjetila sam da je vrijeme izaći iz domovine, zovu me i u Srbiju, u dijasporu, na druge kontinente… Kao ratno slavonsko dijete nisam dvojila, uzbuđena sam, ponosna i zahvalna, i veselim se susretu sa komšijama u Bosni i Hercegovini. Zaista nemamo pojma hoće li me gledati 5 ili 500 ljudi po koncertu, nikakvi parametri ne postoje pa realno ništa ne mogu očekivati…”

Ako još niste čuli za kantautoricu imena Mia Dimšić, njene milozvučne, radiofonične, eterične pjesme niste mogli zaobići na TV-u, u taxiju, u tržnom centru, granapu, frizeraju, buregdžinici…

Dođite pogledati i poslušati zašto je Mia u Hrvatskoj nadmašila popularnošću i nagradama imena poput Miše Kovača, Thompsona, Severine, Jelene Rozga!

Mia će s bendom u punom sastavu gostovati u našoj državi ovim redom:

srijeda 21. 2. klub Rudi, Banja Luka
četvrtak 22. 2. klub Palma/ Dom mladih, Tuzla
petak 23. 2. Staro pozorište, Zenica
subota 24. 2. klub Cinema Sloga, Sarajevo
nedelja 25. 2. OKC Abrašević, Mostar

Svi koncerti počinju u 21 sat, a vrata su Vam otvorena od 20 sati.

Svoje ulaznice možete nabaviti preko sistema www.kupikartu.ba I njihovoj prodajnoj mreži na zemljici…
za samo 10 KM do 12. februara.
Nakon toga cijena je 15 KM, a na dan koncerta 20 KM.

Detalje možete naći na fb stranici Front Scena.

Dobrodošli!

Na vrh