Aktuelno

Amel Ćurić najavljuje super žurku u Zimskom gradu Tuzla

Nakon Jasmina Stavrosa, Al Dina, Goce Tržan te brojnih  tuzlanskih bendova Zimski grad će u četvrtak 20.12. ugostiti jednu od najvećih regionalnih zvijezda Amela Ćurića.

Momak koji je čitav život vezan uz muziku, pobjednik je dva muzička takmičenja, OBN Music Talents (2003.) i regionalnog talent-showa X Factor Adria (2015.), cijelo vrijeme karijere ostao je vjeran izvornom rock zvuku.

Možda znate ili ne, ali Amel je jako blisko vezan za Tuzlu. Malo je poznato da je Amel bio prvi vokalni solista Big Brothers Banda, a  nastupao je i sa grupom Dugi put. Takođe i sadašnja postava njegovog pratećeg benda sastavljena je od muzičara iz Tuzle, tako da možemo reći da Amel nastupa u „svom gradu“.

zg 9

  • Zima nam ne može ništa, dođite da se zagrijemo uz vruće ritmove i kuhano vino, poručio je Amel najavljujući nastup u Zimskom gradu.

Da podsjetimo nastup Amela Ćurića, pod pokroviteljstvom NLB Banke, je u četvrtak 20.12. od 20h, a u petak nam u Zimski grad Tuzla stiže najveća live atrakcija ovih prostora band Infuzija iz Bratunca.

Na vrh