Business

Alpha Smart Energy: Nabavite opremu za centralno grijanje 15% povoljnije + 5% na proizvode KENDA – COMMERCE

Na pragu zime i niskih temperatura, “alpha smart energy doo Tuzla” organizuje veliku prodajnu akciju, odnosno popust u visini od 15% na svu opremu za grijanje. U našem asortimanu potencijalni kupci mogu pronaći proizvode vodećih evropskih i domaćih proizvođača, kao i sve vrste kotlova i kamina na pelet. Osim toga, naš tim se stavlja na raspolaganje za besplatnu uslugu savjetovanja pri odabiru opreme kao i optimizaciju sistema grijanja, što donosi veći komfor korištenja i uštedu energije.

Da bi prodajna akcija bila kompletna, naš partner firma “KENDA – COMMERCE doo Cazin”, (proizvođač kotlova i kamina na pelet, čiji smo jedini distributeri za SI Bosnu), odobrava dodatnih -5% na akcijsku cijenu svojih proizvoda. KENDA kamini i kotlovi su prisiutni na tržištu BiH i EU skoro 18 godina, što dovoljno govori o kvaliteti i tradiciji samih proizvoda. Prednost prodaje KENDA proizvoda je u tome što NEMA DODATNIH TROŠKOVA puštanja kotlova u rad i ovjere garancije, a servisnu podršku 24/7 korisnici imaju upravo od firme “alpha smart energy”. Svu kupljenu robu dostavljamo na adresu kupca u okviru 24 h.

 

Nalazimo se na adresi 21. Decembra br 2, Bukinje, odnosno nakon skretanja sa kružnog toka prema Lipnici 100 m na desnoj strani.

 Također nas možete kontaktirati na:

Tel:  035 20 70 44

mob: 062 00 34 72

mail: alpha.smart.energy@gmail.com

Za sve kupce pored popusta pri kupovini, obezbijedili smo i male poklone.

DOBRODOŠLI.

Na vrh