Business

Akcijska ponuda u salonu Inter Auto Tuzla – Uštedite i do 15.000KM

Inter Auto d.o.o., ovlašteni Audi partner u Tuzli, pripremio je akcijsku ponudu za pojedine modele sa uštedom do 15.000 KM. Nove generacije Audi modela mogu se pogledati u prodajnom salonu na adresi Turalibegova bb Tuzla.

a6

Među najpopularnijim opcijama nalazi se sinonim za progresivni dizajn u kombinaciji sa sportskim duhom, nova Audi A6 limuzina sa mogućom uštedom do 10.000KM.

Simbol sportskog duha, emocija i ugleda Audi A4 limuzina po akcijskoj cijeni od 69.999 KM, do registracije. Kao najprodavaniji Audi model A4 dolazi sa bogatom dodatnom opremom i automatskim S tronic mijenjačem, kojeg pokreće dizelski motor sa 163 KS.

Kompaktni model Audi A3, dolazi u dva oblika karoserije (sportback / limuzina) i trenutno je na vrhuncu svoje prodajne akcije sa pobjedničkom ponudom od 39.999 KM. Ponuda sadrži Business paket opreme do registracije vozila.

Potpuno osvježeni Audi Q7 po uzoru na dizajnerski stil ostalih Audi modela sada dolazi sa nevjerovatno bogatom serijskom opremom. Pored novog izgleda eksterijera, redizajnirani Q7 je u potpunosti promijenio interijer vozila i sada je digitalizovan kao i Audi Q8, koji je bio apsolutni hit za 2019. godinu.

Svi zainteresovani mogu naručiti vozilo prema sopstvenim željama i potrebama za bilo koji željeni model.

 

A199724_large-1280x720

Pored novog modela Audi Q3, Audi je predstavio i nešto što je nedostajalo u ponudi, a to je Audi Q3 Sportback, manji SUV Coupe, koji podsjeća na svog starijeg brata Audi Q8. Budite prvi i upoznajte Q3 Sportback, model koji postavlja nove standarde. Vozilo će uskoro biti dostupno u prodajnom salonu u Tuzli.

Iskoristite trenutak i  početak 2020. godine, posjetite salon Inter Auto Tuzla i upoznajte nove Audi modele. Pozivamo Vas da nas posjetite, zakažite testnu vožnju željenog a dostupnog modela i osjetite užitak dinamične i uzbudljive vožnje Audi modela.

Direktan kontakt možete ostvariti na 035 247 247.

Inter Auto Tuzla.

  • SPONZORIRANI ČLANAK
Na vrh