Zabava

Acu Lukasa žena prevarila sa NBA košarkašem – Evo kako je saznao za to

Popularni folker Aca Lukas u svojoj knjizi je ispričao šta je u pozadini njegove svađe sa Lepom Brenom ali i zašto se rastao od nekadašnje supruge Sonje. Podsjećamo prije braka sa Acom, Sonja Vuksanović je bila u braku sa još jednim pjevačem Željkom Šašićem sa kojim ima i kćerku, a pojavljivanje u njegovom spotu “Ona je priča …” ju je proslavilo.

Sonja u spotu “Ona je priča …”

 

Aca Lukas tvrdi da je Breni oprostio što je u Americi spojila njegovu bivšu suprugu Sonju Vuksanović sa NBA košarkašem Markom Jarićem i prikrivala njihovu romansu, ali da ne može da pređe preko ružnih riječi koje je o njemu izgovorila!O tome kako je uopšte saznao za prevaru on kaže:

“Leškario sam u krevetu i igrao neku hazardersku igru. Odjednom je laptop zabagovao. Umalo ga nisam bacio kroz prozor. Na sreću – a kasnije se ispostavilo na nesreću – ugledam Sonjin tablet. Uključim i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Potražio sam Breninog i Bobinog sina Viktora: ‘Da li znaš ko je ovo na slici?’, pitao sam ga. ‘Kako ti ne znaš ko je? Naš NBA igrač’, odgovorio je”.

 

Lukas je potom kupio lažnu SIM karticu i pozvao Jarića, kome je prethodno pisao s tog broja u Sonjino ime. Kada je uspostavio vezu sa suparnikom, dao je svojoj ženi slušalicu. Ona je prebledela i tada je folker definitivno bio siguran da ga je prevarila s bivšim mužem top-modela Adrijane Lime:

Sonja Vuksanović

 

“Poslije nekoliko dana čujem od ljudi kako je Majami pričao da je ka*ao ženu Ace Lukasa. E, to je već bilo previše. Pozvao sam ga. ‘Vidi, s*so jedna. Nisi je*o mene, pa da se hvališ zbog toga. A ako svratiš u Beograd, računaj da ćeš igrati na Paraolimpijadi’.

Jarić je poslije tri mjeseca ipak došao u Beograd, ali okružen ‘gorilama’.

“Svo vrijeme je imao obezbjeđenje. Preko posrednika je nudio pare da izgladimo odnose. Sve ovo što se desilo bio je konačan kraj iluzije da ćemo se Sonja i ja možda pomiriti”, otkrio je folker u knjizi.

Na vrh