Eventi

Aca Lukas oduševio mnogobrojnu publiku na rođendanu Robinzona

Jedan od napoznatijih ugostiteljskih objekata na području Tuzlanskog kantona, restoran Robinzon, sinoć je obilježio 22. godine uspješnog rada i poslovanja. Posebni gost na slavlju bio je Aca Lukas koji je svojim nastupom oduševio mnogobrojnu publiku u koncertnoj areni Robinzon.

IMG_4082

IMG_4112

Prije dvadeset i dvije godine bračni par Begović, Ljiljana i Mirza odlučio je svoju zamisao porodičnog restorana provesti u djelo. Počeli su kao restoran, a vremenom su se aktivnosti Robinzona, širile tako da danas iza ove grupacije osim restorana i svadbenih salona, hotela (u pripremi) uspješno stoje i mnogobrojni party-ji od kojih je najpoznatiji Robinzon Brodolom koji je postavio nove standarde u Bosni i Hercegovini kada je dobar provod u pitanju.

IMG_4019

IMG_8073

IMG_8618

Želeći da uvijek ponude nešto novo, odlučili su da na svoju godišnjicu kao posebnog gosta pozovu Acu Lukasa, što se je pokazalo kao pun pogodak. Više od dva sata hitova oduševilo je publiku koja je sa Acom horski ispratila svaku pjesmu.

IMG_8105

IMG_8141

IMG_8289

Kao dobar odabir se pokazao i izbor Barok benda kao predgrupe, oni su svojim nastupom dokazali činjenicu da su vjerovatno najbolji party bend na ovim prostorima.

IMG_8357

IMG_8754

Nakon koncerta Ace Lukasa i Robinzon Brodoloma sa nestrpljenjem očekujemo šta nam to novoga donosi slijedeće ljeto na jezeru Modrac.

 

 

FOTO: Dario Matić

Na vrh