Horoskop

Dnevni horoskop za petak 10. decembar

OVAN

Vrijedni ste i posvećeni poslu, ali još uvijek ne dolazite do konkretnog rezultata i nagrade. Budite strpljivi, jer je napredovanje na pomolu. Vrijeme je da prestanete da jurite za osobom koja vam očigledno ne daje pažnju koju očekujete. Preosjetljivi ste.

 

BIK

Pesimistički ste nastrojeni prema trenutnoj poslovnoj situaciji. Čini vam se da je neka bitka unapred izgubljena. Ipak, napravite plan! Oko sebe stavili zid, drugi vam ne prilaze jer to djeluje kao nemoguća misija. Potrebno je da budete opušteniji. Sve bolje.

 

BLIZANCI

Povoljan dan za obrazovanje i učenje. Napredujete kroz sticanje novih saznanja. Osjećate energiju, osjećate da sve možete lako savladati. Rasplet događaja vas očekuje nakon što partneru najiskrenije budete rekli šta osjećate. Prenaglašena nervoza i problemi zbog stresa.

 

RAK

Moguće su poteškoće sa nadređenima. Ipak, ne treba da odustajete od svojih ciljeva. Ali, budite pažljivi u iznošenju istih! Niste spremni za otvoreni flert. Povukli ste se u sebe i nije lako doprijeti do vas u tom stanju. Osjetljivi nožni zglobovi, moguće uganuće.

 

 

Horoskop: www.astrousluge.com

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh