Horoskop

Dnevni horoskop za petak 4. oktobar

Dnevni horoskop za petak 4. oktobar
Panonika

Ovan – Dnevni horoskop za petak 4. oktobar

Dnevni horoskop za petak 4. oktobar

Posao: Ništa vam se danas ne može ispriječiti na profesionalnom putu, doduše uz veliki napor i potrošnju energije. Prokontrolišite papirologiju.
Ljubav: Bilo bi dobro da danas ne dajete povoda dragoj osobi, da potencijalnu sumnju pretvori u neku ljubomornu reakciju.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkiih povreda.

 

 

Bik

Posao: Danas će većini Bikova biti potrebno da se maksimalno angažuju, jer pored tekućih moguće je i pristizanje nekih neočekivanih zadataka. Nema razloga za paniku.
Ljubav: Ovaj dan vam donosi veoma lijepe i pozitivne fine vibracije u kojima bi većina Bikova trebalo da maksimalno uživa.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

 

 

Blizanci

Posao: Određene okolnosti danas bi Blizancima mogle da idu na ruku, da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu djelovanja, posebno kada je komunikacija u pitanju.
Ljubav: Ovo je dobar dan da pokažete svoje pravo zavodničko umijeće. Budite veseli, šarmantni i prije svega uživajte.

Zdravlje: Osjetljivost urinarnog trakta.

 

 

Rak

Posao: Ovo je dan kada bi mogli da iznesete neke svoje ideje za promjene, a za očekivati je da naiđete na razumijevanje i dobar prijem kod onih koji odlučuju. Samo naprijed.
Ljubav: Vama bi najviše odgovaralo da se potencijalna dešavanja u sferi ljubavi tokom ovog petka odvijaju sporijim tempom kako biste mogli da se natenane opustite i uživate.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh