Business

Coly doo četvrtu godinu za redom prvi među “100 najvećih u BiH”

Panonika
U Sarajevu su prije par dana uručena prestižna priznanja „100 najvećih u BiH
Kompanija Coly doo je četvrtu godinu za redom zauzela prvo mjesto po prihodu u svojoj djelatnosti te dobila priznanje 100 najvećih u BiH.
Uz zahvalu uposlenicima, poslovnim partnerima i kupcima koji su podržali ovu kompaniju na putu uspjeha dodali su i slijedeće:
– “Ponosni smo na ovaj rezultat koji je rezultat timskog rada, vizije i posvećenosti cijelog kolektiva. Naša misija ostaje ista – da nastavimo pružati kvalitetne proizvode našim kupcima po pristupačnim cijenama i da doprinosimo razvoju privrede Bosne i Hercegovine,” izjavio je Safet Kolić, direktor firme Coly Company.
Inače manifestacija i dodjela priznanja “100 najvećih u BiH” za najuspješnije firme u Bosni i Hercegovini u 2023. godini, održava se već 37. godinu za redom. Ovu manifestaciju organizuju Poslovne novine, a po prvi put se realizuje pod visokim pokroviteljstvom predsjedavajućeg Predsjedništva BiH dr. Denisa Bećirovića.
Suorganizator projekta je Vanjskotrgovinska komora BiH, a podršku ove godine dala je i predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara, te dugogodišnji partneri.
Na vrh