Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 28. septembar

Dnevni horoskop za subotu 28. septembar
Panonika

Ovan – Dnevni horoskop za subotu 28. septembar

Dnevni horoskop za subotu 28. septembar

Posao: Akcenat bi ove subote Ovnovima trebalo da bude na odmoru i rekreativnim aktivnostima. Možete se aktivirati i oko nekog hobija.

Ljubav: Dan je vrlo povoljan za izlazak. I dalje su moguća vrlo intrigantna poznanstva, ona koja ostavljaju jak utisak.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, plivanje po mogućnosti.

Bik

Posao: Većina Bikova danas može biti veoma nervozna. Posebno izbjegavajte impulsivnu kupovinu jer finansijski ne stojite najbolje ovih dana.

Ljubav: Bilo bi lijepo da što manje napetosti i nervoze prenesete u druge životne sfere. Naročito se to odnosi na ljubavna dešavanja.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

 

 

Blizanci

Posao: Evo još jednog dana da jedan od vaših aduta – komunikativnost – dođe do izražaja. Možete danas napraviti neočekivano povoljne poslovne dogovore.

Ljubav: Dodatno angažovanje u sferi ljubavi moglo bi da vam se isplati, prije svega, da raščistite eventualne nesuglasice sa voljenom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

 

Rak

Posao: Opušten dana je pred Rakovima da planirane obaveze završe na vrijeme. Mogu se aktivirati i neke saradnje koje su iz raznih razloga bile u zastoju.

Ljubav: Od presudnog uticaja će biti vaša zainteresovanost. Bilo bi dobro da ozbiljno shvatite signale koji vam dolaze od potencijalnih simpatija. Biće tu svakako onih koji vrijede.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše astroputnik.com

 

 

 

… nastavak na slijedećoj stranici …

Stranice: 1 2 3

Na vrh