Kolumne

Piše Margit Tomik-Levy: MIILEEE…. LEETIIIIŠ

Iz vrlo pouzdanih izvora sam čula jednu pikanteriju vezanu za posetu Direktora CIA g. William Burnsa Sarajevu i Beogradu. Navodno, gotovo nečujno je lupio šakom o sto i stavio do znanja Republici Četničkoj i Genocidnoj Tvorevini da je vreme zezanja i zamlaćivanja oko Dodikove secesije prošlo. Da ne dužim priču, između redova je rečeno da politika nije uspela da smanji Vučićeve i Dodikove apetite prema susednoj BiH, Crnoj Gori i Kosovu, da su političke sankcije prespore i još uvek daju prostora šarlatanima Vučiću, Dodiku i njihovom maloumnom gazdi Vladimiru Vladimiroviću. Dakle, malo vremena imaju navedeni da dođu tobe ili od politike on preuzima predmet „GENOCIDNA STVOREVINA“ sa stvorovima DODIKOM, četnikom STEVANDIĆEM, četnikom NEŠIĆOM, CVIJANOVIĆ-kom, VIŠKOVIĆEM, pederom STANIVUKOVIĆEM…
A znamo dobro kako su prošli svi koji tu pretnju nisu ozbiljno shvatili. Sadam Husein, Gadafi, Bin Laden, Hugo Čavez… su bili sto puta bistriji od ovih naših četnika pa ih je đavo odneo. Nikako ne podržavam to što su im ONI uradili. Bacanje iz aviona u okean nije lepo, navrat nanos vešanje u nekoj kino sali je još gore a stvarno nemam reči za trovanje nekim kancerogenim supstancama. Ne podržavam i gotovo… osim ako će samo proveravati ume li Dodik leteti bez padobrana i može li da svari želudac ludog Ace sve njihove hapice.
Hoce li ovo jednodnevno ukazivanje CIA Azraila momentalno promeniti situaciju na Balkanu? Neće… Dodik jeste kukavica a Aco je još veća. Dodik je u roku odmah, reterirao i izgovorio jedinu pametnu rečenicu (ali lažnu) u poslednjih 12 godina. „Republika Srpska ne vodi secesionističku politiku, ali Džaferović ustrajava na lažima za potrebe očuvanja muslimanskih pozicija u BiH.“!!!
ONI imaju bar stotinu javnih, TV dokaza u kojima Dodik preti secesijom svima pa čak i fašisti Šmitu i okupatoru Marfiju. Dakle Mile, usrao si se od straha pa ne znaš ni kako treba lagati. Na Balkanu je stvar delikatnija. Prepali su se i Vučić i Dodik ali neće se ništa promeniti i „nateraće“ Azraila da im duše vadi na očigled cele planete. Šarlatani Vučić i Dodik su bolesni ljudi, neuračunljivi ili što bi beogradski taksisti kazali – ludi k`o struja. Od budale ne možeš očekivati razumno ponašanje. Ja procenjujem da ako se Dodik ne „ispari“ sa ovih prostora sa celom banditskom familijom i kumovima do lokalnih izbora, najdalje do Božića, ja ću mu naručiti misu u Katedrali. Po mom mišljenju, tada će biti Bogin a ja ću tim povodom upriličiti pristojan koktel sa burekom i razvarušom za odabrane zvanice iz reda građanskih pobunjenika u BiH. Sasvim sam sigurna da će propasti sve izmišljotine i insceniranja četnika Nešića. Konjina priprema lažne povode za krajnje napetosti među narodima u BiH. Samo totalni idiot i mizerna kukavica može sitni saobraćajni prekršaj označiti kao pokušaj atentata na sebe. Bahati vozač ga pretekao i „doveo u smrtnu opasnost“. Bože budale. Kao Vučić u Srebrenici – život mu je viseo o koncu kad ga je njegov drot gađao smrdljivom cipelom.
Mislim također da su veleizdajnici Dino, Nikšić i Forto na apaurinima od posete g. William Burnsa. Iako se ONI ne bave narko dilerima ukoliko to ne predstavlja nacionalnu opasnost za državu, Dino dobro zna da njegovi najbolji prijatelji i poslovni partneri imaju svoje planove za demonkratiju u BiH. Nije tajna da su Dinini ahbabi činili darove policiji što nigde u svetu nije normalno. Da narko dileri čašćavaju policiju iliti pravosudne institucije. E, to već ONI ozbiljno shvataju isto kao kontakte mamlaza iz Trojke sa arapskim biznismenima koji finansiraju razne terorističke organizacije. I SDA bi mogla zaboleti glava zbog mutnih radnji prilikom gradnje arapskih naselja u Trnovu, Blažuju…
Vruća jesen je pred nama. Svi pokušavaju izazvati maximalnu napetost među narodima. Nama, građanski orjentisanim biračima, ni jedan scenario ne odgovara. Trojka definitivno ide u ilegalu nakon izbora a verovatnije je u zatvor. Užasno je što će nam ponovo kompletirati klero-krimi-nacističku bandu SNSD-SDA-HDZ, za sada u lokalnoj vlasti.
Na slici je jedna fina žena, nekadašnja priznata umetnica i pedagog uhvaćena za vreme master klase kamerom barabe iz Kovačića. Svaka veza sa ovom današnjom karapandžom je slučajna. I ona je sve videla ali nije puno pričala.
Na vrh