Horoskop

Dnevni horoskop za ponedjeljak 26.08.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 26.08.

Ovan – Dnevni horoskop za ponedjeljak 26.08.

Dnevni horoskop za ponedjeljak 26.08.

Posao: Solidan početak radne sedmice je pred Ovnovima, pa se očekuje angažovanje na više strana, a posebno na polju komunikacije i tehničko- organizacionog dijela posla.

Ljubav: Bez bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru u odnosu na prethodni dan, pa nije loše da se pozabavite malo sopstvenim razmišljanjima i očekivanjima.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda, ukoliko trenirate.

Bik

Posao: Vrlo dobar, već ustaljen radni ritam pratiće Bikove i ovog ponedjeljka da bez problema ostvare svoje zacrtane zadatke. Možda ćete i priteći u pomoć nekom od saradnika.

Ljubav: Bez najave nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana u odnosu na prethodni.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Evo prilike da se Blizanci na samom startu nove radne sedmice aktiviraju maksimalno i bez većih izazova savladaju većinu profesionalnih prepreka. I dalje pažljivo sa papirima, formalnostima.

Ljubav: Od vašeg angažovanja umnogome će zavisiti ishod ljubavnih dešavanja na kraju dana.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Rakovi bi trebalo da se pozabave rješavanjem zaostale papirologije, prije nego što se prihvate novih obaveza. Očekuje vas dosta posla ali uspjećete sve da realizujete.

Ljubav: Bez nekih spektakularnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu danas, uglavnom ćete se baviti sopstvenim mislima i preispitivanjem.

Zdravlje: Promjenljivo raspoloženje, piše astroputnik.com

Na vrh