Horoskop

Dnevni horoskop za nedjelju 07. juli

Dnevni horoskop za nedjelju 07. juli
Panonika

Ovan – Dnevni horoskop za nedjelju 07. juli

Dnevni horoskop za nedjelju 07. juli

Posao: Vrijedni Ovnovi ovu nedjelju bi trebalo da iskoriste i posvete se nekim kućnim aktivnostima, ili pomoći nekom od ukućana.

Ljubav: Fina priča i pozitivna atmosfera pratiće većinu tipičnih Ovnova tokom ove nedjelje na ljubavnom planu. Ukoliko razmišljate da porazgovarate sa dragom osobom vezano za neke konkretne buduće planove, evo povoljne prilike da to i uradite.

Zdravlje: Osim umora, nema nagovještaja većih zdravstvenih problema.

Bik

Posao: Mogli biste ovog drugog dana vikenda da se pozabavite nekim sitnim detaljima vezanim za planove na polju organizacije poslovnih aktivnosti za slijedeću radnu sedmicu.

Ljubav: Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osjećanja koju vam pokazuje draga osoba. Poradite malo više na razumijevanju, opustite se.

Zdravlje: Osjetljivost zglobova.

Blizanci

Posao: Iako pozitivni i motivisani za rad, danas bi ipak trebali da prikočite malo i pokušate da date sebi oduška, i posvetite se odmoru i relaksaciji.

Ljubav: Uživajte u svom elementu, moguće je da dobijete poziv za izlazak i druženje sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja. Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Iako vas intuicija nikada ne vara, ipak nebi trebalo da suviše brinete zbog nekih zluradih komentara iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Posvetite se sebi i dragoj osobi, na najpozitivniji mogući način, moguće je da vam bude uzvraćeno više nego što očekujete.

Zdravlje: Odlično. piše astroputnik.com

Na vrh