Horoskop

4 horoskopska znaka koji će “plivati u parama” do kraja oktobra

Astrološka situacija u oktobru biće izrazito promjenljiva i ne baš najbolja za rad i finansijske aktivnosti, ali osobe rođene u dolje opisanim znakovima Zodijaka imaće malo više prilika za bogaćenje nego ostali piše zadovoljna.rs

Provjerite da li ste među njima …

Lav

Predstavnici ovog znaka imaće veliku sreću u oktobru, ali samo pod uslovom da trezveno procjene šta se događa. Kupovina, investicije – svemu treba pristupiti krajnje oprezno.

Prije nego što uđete u neke saradnje i projekte, trebalo bi da pažljivo izvagate sve rizike.

Sreća će biti hirovita, ali zvijezde će Lavovima pružiti dosta profitabilnih prilika. Astrolozi savjetuju da odlučite o svojim željama i odredite jasan iznos koji će pokriti njihovo ispunjenje.

 

 

 

Djevica

Djevice će usjpeti da ostvare mnoge snove pa tako i one poslovne prirode. Da biste to učinili, samo treba da budete strpljivi i poboljšate svoje vještine.

Upravo će visok nivo stručnosti i profesionalnosti postati glavni razlog uspjeha. U ovom periodu moći ćete uz malo truda da zaradite novac i uštedite ga. Astrolozi savjetuju da pronađete mudru namjenu za svoje finansije: isplativo ih uložite, kupite nešto vrijedno i potrebno ili uštedite.

 

 

 

Škorpija

Škorpije će ovog oktobra biti uspješne u bilo kojoj transakciji, bilo da se radi o prodaji kuće ili kupovini automobila.

Ako su takve investicije dugo planirane, ali nije bilo dovoljno sredstava, zvijezde će Škorpijama pružiti priliku da ispune svoj san.

Što se tiče karijere, moraće više da rade: one Škorpije koje zdušno prionu na posao sigurno će moći i da zarade. Naporan rad će dati rezultate. Šesto čulo će vam sugerisati rješenje u izazovnim finansijskim, poslovnim i svakodnevnim situacijama.

 

 

 

Strijelac

Postoje mnogi razlozi za vjerovanje da će se u oktobru vaš rad i posao početi mijenjati, a velika je vjerovatnoća da će promjene biti pozitivne prirode.

Biće više slobode u radu, a biće i mogućnosti za sprovođenje novih ideja koje su u posljednje vrijeme bile sputane pod pritiskom spoljnih okolnosti.

Najvažnije je ne stvarati sebi prepreke, odbacujući sumnje.

Zahvaljujući hrabrim odlukama i dalekovidim planovima, prihodi Strijelca mogu se neočekivano povećati, a troškovi smanjiti.

Na vrh