Eventi

4.Džumbar sajam u okviru Džumbus festivala i još jedan party

Tradicionalni bazar pod nazivom Džumbar (http://bit.ly/Dzumbar4 ) održava se već četvrtu godinu i za cilj ima promovisanje mladih poduzetnika. Nije običan bazar. Kao potporu ovim mladim ljudima, ekipa  Džumbus Festivala ( www.fb.com/dzumbusfestival ) sa Udruženjem „Tuzla Live“ (www.fb.com/tuzlalive)  , poziva vas da prođete Zlatarskom ulicom, 24.augusta.u subotu  od 12h pa sve do u sitne sate, gdje ćete vidjeti mlade kreativce pored svojih štandova. Nijedan štand neće biti isti, pa se pripremite i širom otvorite oči da vam nešto ne promakne.

Pored različitog tipa nakita, koji je jako čest na svim bazarima, u ponudi ćete naći i prehrambene proizvode koji su sve veći izbor djelatnosti za ljude koji pokreću male biznise. Džumbar je i za one sa istančanim ukusom, koji žele osvježiti svoj dom dobrom slikom, ili nekim drugim detaljem.  Podršku ovom bazaru i mladim poduzetnicima,  od 20h, daće dvoje mladih DJeva, iskusnih i vrlo traženih u ove ljetne dane, a koji su i sami kreativci u svom poslu, Grobot i DJ Peyotee. Dođite i podržite ovaj bazar.

 

To nije sve ovaj vikend. Ovaj petak u Zlatarskoj ulici ne može proći tiho.

Graveyard Shift VOL.3 – by Džumbus (http://bit.ly/GS-3DZ) je naziv novog partija koji je najavljen za danas, 23.8. u okviru ovog festivala.
Od 19h ćemo imati priliku da čujemo već poznati par Ekko & Byok kao i nove članove Džumbus ekipe, Flocc & Dankeshn!
Kažu da će ovaj treći dio biti još bolji, pa nemojte to propustiti…
U ovom dijelu GS serijala poseban naglasak će biti na pjesmama iz Trap, Hip Hop i RnB kulture naravno uz throwback hitove na koje smo do sada navikli.

Na vrh