Horoskop

3 najzlobnija znaka u horoskopu

Velike su šanse da u svom okruženju imate barem jednu osobu koja ruši sve ostale kako bi se uzdigla. Prema astrolozima, jedan od razloga zašto se oni tako ponašaju zapisan je u zvijezdama.

 

Rak

Na vrhu liste su Rakovi, koji su poznati po neraspoloženju i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj se treba brinuti kada stanete Raku na put.

– Ne želite da uznemirite jedno od ovih stvorenja – upozorava Šarlota King, radijska astrološkinja. Poznato je da Rakovi odbrambeno reagiraju na gotovo sve, čak i dobre stvari. King napominje da se ne boje da koriste svoj tvrdi oklop.

– Zloba ovog znaka temelji se na zaštiti i sigurnosti, stoga, ako uznemirite Raka, budite spremni. Presjeći će vas – dodaje King.

 

 

Vodolija

Iako Vodolije mogu biti prilično emocionalno inteligentne po pitanju veza i prijateljstava, često se izoliraju od onih koji su im najbliži jer nemaju mnogo emocionalnog kapaciteta za empatiju. Ponekad mogu imati i veliki kompleks superiornosti.

– Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osjećaj da su svemoćna bića, pri čemu vjeruju da znaju najviše, a da su drugi oko njih na neki način ispod njih i još niže – kaže King.

 

 

 

Bik

Bik je inače nevjerovatno odan, a najčešće drugima oko sebe djeluju mirno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promijeniti u nekoliko minuta.

– Opušteni i super hladnokrvni Bikovi čine se bezopasnima i takvi su dok ne povrijedite jednu stvar blisku njihovom srcu – kaže Sidart Kumar, astrolog i numerolog. Ovaj znak koristi vaše ranjivosti da vas udari, dodaje.

Bik može biti prilično oštar ako se osjeća zanemareno ili izdano, ali uglavnom napada zbog povrijeđenog srca. Kamar napominje da je, iako je donekle teško izvedivo, najbolje je biti strpljiv s njima i dati im prostora.

 

 

oslobodjenje.ba

Na vrh