Eventi

18. augusta u Tuzli takmičenje u brzom jedenju viršli

Na prvom Ovako izazovu održanom u maju u sarajevskom SCC-u, Belmin Tatlić je pojeo 28 Ovako hrenovki za dvije minute i postao prvi šampion u brzom jedenju istih. Sada novog šampiona tražimo u Tuzli.

One su slasne i sočne, one su moćne i neodoljive, a mi smo u potrazi za  osobom koja u dvije minute može pojesti što više hrenovki ili viršli.

Ovako izazov se održava u subotu, 18. augusta u Tuzli. Svi takmičari će pred sobom imati neograničenu količinu hrenovki i 120 sekundi da ih pojedu što više. Nema bacanja hrane, nema foliranja i varanja. Nema ni potrebe jer ćemo najboljeg ili najbolju nagraditi fantastičnim Huawei Mate smartphoneom kako bi, osim po dobroj hrani, Ovako izazov pamtili i po super nagradi.

Ovako izazov počinje u subotu u 12 sati u tuzlanskom Bingo centru, a prijaviti se možete putem ovog linka. Posebnih uslova nema, dovoljno je da dođete u Bingo praznog stomaka i s dobrim raspoloženjem i zabavite se, a usput i dobro jedete.

Svi posjetioci će moći uživati i degustirati prvoklasnu hranu iz Mesne industrije Ovako, te na kolu sreće pokušati osvojiti jednu od preko 500 nagrada.

Ako misliš da možeš pojesti puno, opravdanja nema. Prijavi se i postani šampion u brzom jedenju hrenovki. Čekamo te u Tuzli u Bingo centru u subotu 18. augusta s početkom u 12 sati.

Na vrh