Eventi

1. Stand Up Comedy TZ Fest otvara “Život” Neshe Bridgesa

Stand up – One Man Show by NESHA BRIDGES

 

Život, ta tanka nit po kojoj svi hodamo, prepun prepreka! Ono što možemo je da nasmijani održavamo ravnotežu i balans!

 

Najpoznatiji komičar sa Balkana, Nenad Danilović aka Nesha Bridges je komičar sa dugogodišnjim iskustvom na sceni, i jedan je od najpoznatijih komičara u regiji.

Iza sebe ima skoro 1000 nastupa i to na festivalima, u teatrima, klubovima, u regiji i Australiji. Također, jedan je od komičara koji su prvi počeli da rade ovaj posao u Srbiji.

 

Pridružite nam se uz Nešu, doživite njegov pogled na život te bar na trenutak osjetite val pozitivne energije koja će Vam uljepšati ostatak godine!

Široj publici poznatiji kao tvorac hita “Aj Riki Martine”, međutim on je puno više od toga. Jedan  najpopularnijih i najboljih komičara Srbije te čovjek koji vas svojom energijom i najbrijavanjem atmosfere ostavlja bez daha.

 

Tvrdi da je život stand up i stand up život. Kralj je imitacija ljudi koje nitko ne poznaje, ali nakon njegovog nastupa svima se čini da bi opisane ljude prepoznali na ulici.

Nesha je poznat po pričama o imaginarnim likovima, univerzalnim ljudskim problemima, strahovima i nadanjima, pa i o temema kojih se većina nas stidi. 🙂

U svakom slučaju… nasmijat ćete se, ostat ćete zabezeknuti, pomislit ćete da je to što radi genijalno ili možda da ste videli najveću glupost u životu!

Dođite da vas smijehom “izliječimo” od svakodnevnih briga i problema!

 

Nesha Bridges/Nenad Danilović je u BKC Tuzla u utorak 19.12.2017. godine u 20 sati.

 

Ulaznice potražite u marketing službi BKC TK i uličnoj prodaji CD shop Mido.

 

Cijena ulaznice 7 KM.

 

Na vrh