Uspješan nastup na atletičara Slobode na Trećem međunarodnom atletskom mitingu u Sarajevu

12.06.2018. 


Jučer, je u Sarajevu u sportskom centru „Safet Zajko” održan  „III međunarodni atletski miting” na kome su atletičari  AK „Sloboda-Tehnograd” ostavarili odlične rezultate.  Rusmir Malkočević je pobijedio u utrci na 400 m,  Aleksandar Dalić je bio drugi u utrci na 800 m, dok je junior Hajrudin Vejzović  osvoji dva treća mjesta u disciplinama 100  i 200 m, istrčavši svoje lične rekorde u obje ove discipline.

Već u nedelju i ponedeljak prema Kalendaru Atletskog Saveza BiH u Zenici će se održati Pojedinačno prvenstvo BiH za seniore i seniorke, što će biti prilika  da se još  jednom potvrde forme za nastup na narednim takmičenjima, prije svega na  Mediteranskim igrama na kojima će nastupiti Rusmir Malkočević, te Prvenstvu Balkana za juniore gdje će učestvovati Hajrudin Vejzović.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!