Uspjeh WuShu kluba iz Tuzle

12.09.2018. 


Ving Tchun kung fu klub “Panther” Tuzla, bio je najuspješniji na evropskom WuShu kupu koji je održan proteklog vikenda u Novom Bečeju u organizaciji WuShu saveza Srbije.

Na ovom kupu nastupilo je 30 klubova iz Mađarske, Bugarske, Češle, Makedonije, Srbije, Crne Gore i  Bosne i Hercegovine. Klub se predstavio sa 18 takmičara u disciplinama WuShu sanda, Light Sanda i Taolu. Neki od takmičara radili su po dvije discipline. Tuzlanski klub “Panther” osvojio je 31 medalju, od toga 13 zlatnih, 9 srebrenih i 9 bronzanih, kao i nagradu za najuspješnijeg takmičara, koju je osvojio Selmir Memić u kategoriji do 85 kilograma.

Na ovaj način je potvrđen prošlogodišnji uspjeh i ponio po drugi put titulu prvaka za evropskog WuShu kupa 2018.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!