Urnebesna komedija „Kako i zašto ubiti muža“ ponovo gostuje u Tuzli

02.09.2019. 


Nakon rasprodane prve predstave i pune sale BKC-a, ekipa predstave „Kako i zašto ubiti muža“ ponovo gostuje u Tuzli.

  • Nakon prve predstave imali smo puno upita kada ćemo ponovo doći … pa evo nas, 14.septembra ponovo se družimo sa publikom u BKC-u – rekla nam je Nataša Aksentijević glavna glumica u predstavi.

Ova predstava već je do sada doživjela preko stotinu izvođenja u regionu, a gdje god su gostovali tražila se karta više.

–  “Zašto i kako ubiti muža” je namijenjena svima, jer je tema o kojoj govori svevremena i interesantna različitim generacijama. Činjenica je da 80 procenata naše publike čine dame, ali pozivamo i muškarce da se upoznaju sa ovom pričom i shvate da treba da volimo svoje supruge u kakvom god da su raspoloženju, jer jedni bez drugih ne možemo – rekao nam je Peđa Damnjanović, glumac u ovoj predstavi.

Predstavu koju je režirao Rade Vukotić publika će moći pogledati u velikoj sali BKC-a Tuzla.

Za predstavu koja će vam sigurno natjerati „suze u oči … ali od smijeha“ vlada ogromno interesovanje, pa vam predlažemo da na vrijeme nabavite svoje ulaznice.

Zašto i kako ubiti muža

Subota 14.septembar 2019 g. od 20h – BKC Tuzla

Prodajna mjesta: CD shop „Sejo&Vili“, biletarnica BKC Tuzla i recepcija restorana Royal.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!