Upis novih članica u Ženski vokalni ansambl Iskre

23.01.2020. 


Ženski vokalni Ansambl “Iskre” Tuzla organizuje prijem novih članica za glasove alt, sopran i mezzosopran. Audicija će biti održana u UTORAK, 28.01.2020. godine u 19.00 sati, u Domu mladih Tuzla, u sklopu JU Centar za kulturu Tuzla (ulaz u Dom mladih, drugi sprat, “sala sa ogledalima”).
Princip audicije je jednostavan i lak za kandidatkinje – uz kratko predstavljanje, testirat će se raspon glasa ponavljanjem zadatih muzičkih sekvenci. Kandidatkinje trebaju pripremiti i minimalno dvije strofe pjesme po vlastitom izboru.
Ansambl „Iskre“ je poznat po svojoj tradiciji dugoj preko 40 godina, kao i po velikom broju nastupa i gostovanja, te mnogim izgrađenim mostovima prijateljstva i saradnje.

Članstvo u Ansamblu podrazumijeva, između ostalog, i obilje lijepog druženja, putovanja, užitak pjevanja i jednu lijepu energiju. Svi koji cijene horski način pjevanja, vole i znaju da pjevaju i spremni su da hor dožive i zavole i van ustaljenih horskih okvira su dobro došli.
Više informacija o Ansamblu možete pronaći na Facebook stranici: Ansambl Iskre ili se možete javiti na broj telefona 063/039-699.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!