Tuzlanski studenti elektrotehnike na takmičenju sa kolegama iz cijele Evrope – Prijave u toku

12.03.2018. 


Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Tuzla (EESTEC LC Tuzla), organizuje lokalnu rundu za evropsko takmičenje „EESTech Challenge“ na temu analize velike količine podataka u kojem učestvuje 23 Fakulteta elektrotehnike iz cijele Evrope.

Učesnici se prijavljuju u grupama od po 3 takmičara i pokazuju svoje vještine u savladavanju projektnog zadatka. Radove će ocijeniti stručni žiri koga čine profesori Fakulteta elektrotehnike . Najbolji tim čeka velika nagrada, a to je finalno takmičenje u Novom Sadu, Srbija, gdje će imati priliku da upoznaju takmičare i studente iz cijele Evrope, nauče mnogo toga novog i naravno uživaju u ljepotama Novog Sada.

Pored takmičenja koje se održava 23.03.2018 (petak) , studenti imaju priliku da prisustvuju i edukacijama koje su bogate kako teoretskim tako i praktičnim radom.

 

Prijave za samo takmičenje se zatvaraju 15.03.,te pozivamo sve zainteresovane da se prijave putem google forme: https://goo.gl/Mtj8pM

za više informacija posjetite Facebook stranicu takmičenja :

https://www.facebook.com/eestechchallengetuzla/?ref=aymt_homepage_panel

 

Generalni sponzor takmičenja je Bicom Systems, srebreni sponzori takmičenja su TX TV d.o.o., Elsta Mosdorfer Bosnia, Marvelsoft, projekat podržali i Leftor d.o.o. i Centar za poslovnu edukaciju.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!