Tuzlanska pjevačica IRMA premijerno predstavlja svoj novi video spot – Sluga svojih zabluda

09.10.2017.
Irma Serjanić-Ilić, pjevačica iz Tuzle, nam predstavlja novu pjesmu i novi muzički spot. „Sluga svojih zabluda“ je balada čiji tekst je protkan autobiografskim elementima. Za razliku od njenih dosadašnjih singlova koje je predstavila spotovima „Pa šta“,„Petak“ i „ĆiribuĆiriba“, nova pjesma je u mnogoćemudrugačija, emotivnija sa obzirom da kroz nju Irma iskrenootvara svoju dušu.

Irma i „Sluga svojih zabluda“ zvuči i izgleda odlično zahvaljujući provjerenoj profesionalnoj i iskusnoj ekipi iz Tuzle. Muziku i tekst je napisao Neny Golub, aranžman je uradio Dragan Divjak, dok režiju video spota potpisuje Jasmin Jatić, a izradu  video spota LEVEL media.

Irma je trenutno učesnica srbijanskog realityshowa „Parovi“ i možete je gledati i podržavati svakodnevno putem Happy TV.

 BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!