Tuzla City predstavio četiri nova igrača

10.01.2020. 


Uoči početka priprema za nastavak sezone u Tuzla Cityju su danas predstavili četiri nova igrača.

Najzvučnije ime među njima svakako je Filip Arežina (27), koji dolazi iz zagrebačke Lokomotive, a ranije je nastupao za Zrinjski, Olimpic, Željezničar, Rudar (Prijedor) i Mladost (Doboj Kakanj).

Osim njega, dres ekipe iz Simin Hana nosit će u drugom dijelu sezone još Nikola Leković (30), koji dolazi iz Mladosti (Lučani, Srbija), zatim, Muzafer Ivković (21), koji je prešao iz prvoligaša Bratstva iz Gračanice, te mladi golman Ahmed Delić (18), koji će, u stvari, biti treći čuvar mreže tuzlanskog premijerligaša, a dolazi iz drugoligaša Mladosti iz Malešića.

Ekipu su uoči početka priprema napustili Said Husejinović i Nemanja Zlatković, te trener golmana Mirsad Dedić koji se, kao i Husejinović, vratio u tuzlansku Slobodu.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!