TREBATE POSAO – MAN Importer BH: Traži komercijalistu za prodaju gospodarskih vozila

13.09.2017. 


MAN Importer BH d.o.o. glavni je uvoznik kamiona i autobusa uglednog njemačkog proizvođača MAN Truck & Bus AG iz Münchena za tržište Bosne i Hercegovine.

MAN-ova vozila odlikuje visok stupanj kvalitete izrade, naglašena ekonomičnost, izdržljivost i trajnost u najtežim uvjetima rada, te mogućnost prilagodbe specifičnim potrebama kupaca. Cilj nam je da uz pouzdana i učinkovita vozila, visoki standardi poslovanja i kompetentnost djelatnika u konačnici rezultiraju još boljom uslugom za sve korisnike MAN vozila.

U skladu s planiranim razvojem poslovanja tražimo marljive, stručne i okretne osobe (m/ž) za radna mjesta na području Tuzlanskog kantona:

 

KOMERCIJALIST ZA PRODAJU GOSPODARSKIH VOZILA

Opis poslova:
– prodaja kamiona
– obrada tržišta
– izrada kalkulacija, kupoprodajnih ugovora i drugih komercijalnih dokumenata

Uvjeti:
– VSS, VŠS ili SSS – tehničkog ili ekonomskog smjera
– komunikativnost
– prednost kraće radno iskustvo u prodaji gospodarskih vozila
– napredna upotreba računala
– znanje njemačkog ili engleskog jezika
– vozačka dozvola B kategorije
– spremnost na obuku izvan BiH

1309 manIzabranim osobama nudimo rad u modernom i poslovno pokretljivom okruženju, mogućnost stalnog osobnog usavršavanja i primjerene uvjete.

Vašu ponudu za zaposlenje i životopis očekujemo u roku 15 dana od objave natječaja putem prijave na oglas na Posao.ba ili na našu e-mail adresu: posaokamibus@kamibus.baBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!