Todorović: Radujem se novim izazovima, svu sreću želim Slobodi

10.07.2018. 


Sigurno da sam veoma sretan što sam potpisao za veliki klub, jer znam o kakvoj se ekipi radi – izjavio je za Fenu bh. reprezentativac Darko Todorović, koji je danas zvanično predstavljen kao novi igrač Red Bull Salzburga.

Ugovor na pet godina potpisao je još 28. juna, ali se iz nekog razloga sve tajilo.

Todorović je rekao da je pratio nastupe kluba i da ima jasne razloge zašto se odlučio za prelazak u redove trostrukog prvaka Austrije.

– Znam da je ekipa sastavljena većinom od mladih igrača. Baš iz tog razloga odlučio sam se za Red Bull Salzburg, ali i zato što igraju fantastičan nogomet – kaže sada već bivši igrač tuzlanske Slobode.

– Ekipa me je odlično prihvatila i radujem se novim izazovima. Svu sreću bih poželio mom bivšem klubu Slobodi koju ću zauvijek nositi u srcu – poručio je Todorović.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!