Sve više djece u Tuzli uči klizati: U ovoj sezoni 215 novih klizačica i klizača

11.01.2020. 


Poslije četiri časa intezivne i zabavne obuke, od 6. do 9.1.2020. godine, imao 34 novih klizačica i klizača u našem gradu koji su savladali osnove klizanja.

Dječica su naučila klizati bez držanja za ogradu, u vozićima, sa rukama na leđima, u parovima… Od početka rada Škole osnova klizanja u ovoj klizačkoj sezoni 2019/2020, tj. od 2.12.2019. god. do 9.1.2020. god. obučili smo ukupno 215 novih klizačica i klizača – istakli su iz Škole klizanja Panonika.

Od početka slijedeće sedmice (13.01.2020.) nastavlja se obuka osnova klizanja i sa grupom dječice iz Predškolske ustanove Aladin Tuzla.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!