SEVDAH TV/ Puštena u rad nova web stranicu putem koje sve sevdalije kreiraju play listu!

02.10.2019. 


Sevdah TV pustio je u pogon novu web stranicu putem koje sve sevdalije mogu da šalju prijedloge sevdalinki za play listu koju će imati priliku gledati i slušati na Sevdah TV.

Sevdah TV je muzička televizija koja njeguje tradicionalnu bosansku narodnu pjesmu – sevdalinku. U našem programu svakodnevno uživajte u najljepšim sevdalinkama snimljenim početkom 60-ih godina prošlog stoljeća do danas. Biramo ih samo za vašu dušu, poručuju iz Sevdah TV.

Stranicu na kojoj i sami možete predložiti koje bi to pjesme voljeli slušati na našoj Sevdah TV,  možete podsjetiti klikom OVDJE.

Inače, stranica je kreirana od strane TNT grupacije koja je specijalizirana za radijsko i TV oglašavanje, a od nedavno u ponudi imaju i kreiranje jednostavnih ali uspješnih web stranica.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!