Saopćenje Kluba vijećnika SBB-a Tuzla

23.11.2017. 


Osjećamo obavezu da se zahvalimo građanima  dijela naselja  Stupine koji su prepoznali naš rad, zalaganje i nastojanje da im život učinimo lakšim i ugodnijim.

„Poštovani građani, vaša  zahvala je najveća nagrada za naš rad. Osjećamo i lično zadovoljstvo  prilikom uspjeha naših inicijativa, a ne treba zanemariti ni činjenicu da bi mandati svih gradskih vijećnika trebali biti u službi građana kao i stalnom nadzoru  provođenja zakona na području Grada.  Savez za bolju budućnost  i  naši vijećnici nisu, niti će ikada dopustiti da nečiji privatni interesi  nadilaze javne.  Istovremeno tražimo od naših sugrađana da nam se bez razmišljanja obrate  ukoliko trebaju našu pomoć  ili  podršku za govornicom Gradskog vijeća.“

 

Klub vijećnika SBB-a  u Gradskom vijeću TuzlaBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!