Razišli se Sloboda i Perica Ivetić

19.02.2020. 


Uprava Slobode i branič Perica Ivetić nisu se uspjeli dogovoriti o produžetku karijere ovog nogometaša na Tušnju i on u nastavku prvenstva neće nositi dres “crveno-crnih”.

Informacija je potvrđena na službenoj stranici tuzlanskog kluba u kojoj se navodi da su uprava kluba i Ivetić sporazumno raskinuli ugovor.

Nezvanično, Sloboda je iskusnom nogometašu ponudila ugovor o manjim primanjima od dosadašnjih, što Ivetić nije prihvatio.

Za ekipu Slobode Ivetić je nastupao u dva navrata, najprije u sezoni 2015./2016., a vratio se 2018. godine. Za tuzlanski tim odigrao je 114 utakmica. Jedno vrijeme bio je kapiten ekipe, ali je ostao upamćen i po nekim istupima na društvenim mrežama i kritikama klupske politike prethodne uprave.

Iz Slobode su Ivetiću poželjeli puno sreće u nastavku karijere.

– Bilo je lijepo. Tuzlo hvala za sve. Zauvijek ostaješ moj grad, a Sloboda moj klub – poručio je Ivetić na društvenim mrežama.

Za sada nije poznato gdje će iskusni branič nastaviti karijeru.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!