Rasplesane hitove svjetskih metropola Thomas Gold donosi na jezero Modrac

08.06.2018. 


Frank Thomas Knebel-Janssen poznatiji na sceni kao Thomas Gold, njemački je DJ i producent. Njegove prve produkcije bile su u stilu trance muzike, ali u novije vrijeme njegova muzika je na sasvim jednom novom nivou, prožeta progesivnim i techno house notama.

Remix pjesme “Silence” grupe Delerium koji je uradio 2008 godine donio mu je početni uspjeh, a sa njom je osvojio i nagradu za Najbolju progresivnu house pjesmu. Nakon „Silence“ redaju se hit singlovi “Don't You Want Me”, “Everybody Be Somebody” i “Losing My Religion”, “Agora”, “Work That” “Kananga”, “The Button”, “Marsch Marsch”, “Areena” (David Tort i David Gausa), “What's Up” s Alexom Kenjijem [Spinnin], “Star69” (Fatboy Slim), “Blow Up”. Veliki uspjeh mu donose i njegovi remixi pjesama “Set Fire to the Rain” od Adele i “Judas” od Lady Gage.

04 Thomas Gold by Natascha Romboy1

Zahvaljujući ovom nizu uspješnica Thomas je dobio veliku podršku i od drugih DJ-eva kao što su: Axwell, Steve Angello, Tiësto, David Guetta, Chuckie, John Dahlbäck i Sander van Doorn, a posebno je dobro prihvaćen od strane grupe „Swedish House Mafia“, koji su ga često uključuju u zajedničke nastupe.

 

20160612-Rudgrcom-UltraKorea-1057

Thomas Gold je postao sinonim dobre zabave i neizostavan je na svim velikim događajima širom svijeta. Redovno nastupa na najvećim festivalima poput Ultre, Tomorrowlanda ili Armade, a njegove nove produkcije idu od žestokih plesnih ritmova kao u kompoziciji “Take It Back (To The Oldschool)” do pomalo mladalački rasplesane “Begin Again”. Jedno je sigurno da njegovi live setovi su nešto se vrijedi čuti i vidjeti … a zaplesaćete sami.

Robinzon BRODOLOM 10 – 30.6.2018g. od 21h – Thomas Gold, BANG LA DECKS, Eduy, Jazzy Roscco & DON Q.

Good Vibes Only!BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!