Promocija knjige „Spoznaja – 19 jednostavnih koraka da postignete svaki svoj cilj“ američko-bosanske autorice Elvise Kovačević

22.10.2017.
U ponedjeljak 23. oktobra 2017. godine, sa početkom u 18.00 sati, u Plavoj Sali Bosanskog kulturnog centra Tuzla bit će upriličena promocija knjige „Spoznaja – 19 jednostavnih koraka da postignete svaki svoj cilj“ američko-bosanske autorice Elvise Kovačević.

Knjiga donosi praktične savjete, vježbe i metode kojima svaki čovjek može promijeniti svoj život i učiniti ga boljim. Autorica Kovačević stekla je znanja i vještine u Sjedinjenim Američkim Državama i Kini, gdje je sarađivala sa najznačajnijim stručnjacima na svijetu u polju psihoterapije i održavala izuzetno posjećene seminare. U knjizi donosi savremene metode i znanja, koja se danas uspješno koriste u autoterapiji, kroz jačanje volje i svoje ličnosti. U današnje vrijeme brzog života i potpune otuđenosti svaki čovjek ima potrebu da radi na sebi, na jačanju svoje ličnosti, svoga duha i kreiranju svojih misli – a odgovore i praktične načine kako to učiniti donosi upravo ova knjiga, nudeći jednostavne korake. Sve te metode autorica je koristila u proteklih deset godina uspješno pomažući sebi, ali i ljudima širom svijeta da pronađu sebe, svoj mir, spas, spoznaju… U okviru promocije bit će predstavljena i jedna od metoda kako bi je svi koji dođu mogli ubuduće koristiti.

Izdavač knjige je BMG Bosanska medijska grupa.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!