Predsjednik GO HDZ BiH Tuzla Nikica Vidović zajedno sa članovima posjetio Mjesnu zajednicu Par Selo

17.12.2020. 


Predsjednik GO HDZ BiH Tuzla Nikica Vidović zajedno sa članovima posjetio Mjesnu zajednicu Par Selo i obišao završene radove na izgradnji nove putne komunikacije u naseljima Brda i Ravna Trešnja. Projekt vrijedan preko 300.000 KM realiziran je sredstvima Vlade Republike Hrvatske, Federalnog ministarstva prostornog uređenja, novčanim prilogom samih mještana i Grada Tuzle. Predsjednik Savjeta MZ Marko Tomić-Tisuća i član savjeta Radan Divković  prenijeli su zadovoljstvo mještana asfaltiranjem tri dionice ukupne dužine 2352 metra.

„Zadovoljstvo je da se uspjelo u namjeri da rekonstrukcijom putne komunikacije i izgradnjom nove poboljšamo uvjete života za mještane Par Sela. Dugo vremena smo inzistirali u Gradskom vijeću da se ovaj problem riješi, ali smo na kraju zahvaljujući potpori Vlade RH i Vlade FBiH uspjeli osigurati sredstva i dovršiti zacrtani cilj“ istako je Vidović.

Mještani naselja Brda i Ravne Trešnje izrazili su zadovoljstvo i zahvalnost vijećnicima HDZ BiH koji su osgirali realizaciju za njih izrazito važnog projekta i naglasili da je i ovo dokaz značaja sudjelovanja HDZ BiH kako u Savjetz MZ Pare Selo tako i u Gradskom vijeću. „Radujemo se svakom uspješno završenom projektu. Uvijek smo kroz rad u Gradskom vijeću inzistirali na ubrzanoj realizaciji projekata koji su važni za običnog čovjeka. Nažalost, često to nije imalo dovoljnu potporu i prijedlozi HDZ BiH su bez ikakvog argumentiranog pojašnjenja odbijani. Ovim projektom smo pokazali da se itetkako može za korist svih mještana Tuzle iskorisiti utjecaj dužnosnika HDZ BiH na svim razinama“ istakla je Jasminka Mijtović, dopredsjednica GO HDZ BiH Tuzla.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!