Predsjednik GO HDZ BiH Tuzla Nikica Vidović zajedno sa članovima posjetio Mjesnu zajednicu Husino

21.12.2020. 


Predsjednik GO HDZ BiH Tuzla Nikica Vidović zajedno sa članovima posjetio je Mjesnu zajednicu Husino i obišao radove na izgradnji kružnog raskrižja na Husinu. Projekt od velikog značaja za sigurnost prometa na magistralni cesti realiziran je  sredstvima Vlade Federacije BiH i JP Ceste Federacije.

„Zadovoljstvo je da će se  uspjeti u namjeri da se rekonstrukcijom putne komunikacije i izgradnjom kružnog raskrižja smanje gužve na Husinu. U nekoliko navrata su vijećnici HDZ BiH inzistirali na ovom projektu u gradskoj, županijskoj i federalnoj razini da bi se prepoznala važnost ovog projekta te se radujemo skoroj realizaciji radova“ naglasio je Vidović.

U  razgovoru s mještanima Husina izraženo je zadovoljstvo i zahvalnost što su uvaženi mnogi zahtjevi samih mještana i što se u najmanjoj mjeri narušio stari izgled tog dijela Husina. “Sačuvano je igralište, prilaz domu, pošti i za husinjane važan potporni zid tzv.mjesto ”na kamenu” rekao je predsjednik MZ Stjepan Božić. Uvaženi su svi zahtjevi uz poštivanje svih mogućih tehničkih uvjeta za izgradnju u zadanom prostoru i mogućnostima.

“Za HDZ BiH je važan daljnji razvoj Husina i kroz naredno razdoblje dužnosnici na svim razinama vlasti nastavit će raditi na poboljšanju uvjeta života kako na Husinu tako i cijelom gradu” izjavila je Jasminka Mijatović dopredsjednica GO HDZ BiH TuzlaBoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!