Poziv za učešće na Memorijalu “Nesib Malkić”

13.06.2018. 


Memorijalni malonogometni turnir “Nesib Malkić” počinje 18. juna, a organizuje se već 22. put. S namjerom da isti dostigne visok nivo u znak sjećanja na ratnog heroja Nesiba Malkića, pozivamo i Vas da učešćem Vaše ekipe, juniorske ili seniorske, na turniru date i svoj doprinos.
Turnir se organizuje na poligonu Kluba malih sportova “Nesib Malkić” u Godnjim Dubravama (Živinice) u neposrednoj blizini tuzlanskog aerodroma, u periodu od 18. juna do 6. jula. Nagradni fond turnira je 4000 KM.
Takmičenje započinje grupnom fazom. Minimalan broj članova u ekipi je šest (6), a ekipa na terenu u igri može imati maksimalno 5 igrača i jednog golmana.
Izvlačenje grupa, prema unaprijed utvrđenom rasporedu će se obaviti 17. juna sa početkom u 19 sati u prostorijama Osnovne škole “Dubrave” u Dubravama Gornjim.
Takmičenje se realizuje prema Pravilima i propozicijama za futsal, sa izuzetkom broja članova tima u igri.
Isključivo za ekipe koje dolaze izvan područja Tuzlanskog kantona, prema zahtjevu predstavnika ekipe, utakmice grupne faze mogu odigrati u toku jednog dana.
Link Facebook stranice turnira:
Kontakt telefon za prijavu ekipa:
+387603277681
Ekipu možete prijaviti i slanjem naziva ekipe i spiska igrača na email adresu: turnir.nesibmalkic@gmail.com
Srdačno,
Takmičarska komisija


BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!