Poziv na radionicu “Gdje pokazuje tvoj politički kompas?”

13.11.2017. 


Čuo/la si za pojmove političke ljevice, centra i desnice, a nisu ti jasne razlike? Primijetiš li razliku u stavovima političara s obzirom kojoj stranci pripadaju? Znaš li gdje ti pripadaš na političkom spektru s obzirom na svoje stavove?

 

Omladinski pokret “Revolt” te poziva na interaktivnu edukativnu radionicu koja će ti omogućiti da, kroz svakodnevna životna pitanja, saznaš gdje pokazuje tvoj politički kompas.

 

Ukoliko već znaš u kojem smjeru ideš, svakako dođi da učestvuješ u zanimljivoj raspravi sa “Dva i po analitičara”. Radionicu vode dobro poznati aktivisti iz Srbije, Luka Božović i Marko Milosavljević.

 

Radionica će se održati 18. novembra 2017. godine u 10:30 h, u prostorijama Pokreta na adresi Kaldrma 2. Na radionicu se mogu prijaviti mladi iz Tuzlanskog kantona. Troškove prijevoza i hrane pokriva organizator.
Ukoliko si zainteresovan/a, najkasnije 17. novembra 2017. do 12:00 h, prijavi se popunjavanjem forme: https://goo.gl/XoJpUH .

 

Svi učesnici i učesnice će dobiti potvrdu za učešće na radionici i usvojeno znanje. Ukoliko imaš dodatna pitanja kontaktiraj nas putem mail-a revolt.tuzla@gmail.com.

 

 

U solidarnosti,
Omladinski pokret „Revolt“BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!