Poziv na Javnu raspravu o Nacrtu Odluke o uslovima, kriterijima i postupku dodjele sredstava za sufinansiranje mjera smanjenja aerozagađenja

14.03.2019. 


Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzla objavila je Poziv za učeće na Javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o uslovima, kriterijima i postupku dodjele sredstava za sufinansiranje mjera smanjenja aerozagađenja upućuje na javnu raspravu, koji je usvojilo Gradsko vijeće Grada Tuzla, te isti zaključkom uputilo na javnu raspravu, za provođenje koje je zadužena Služba za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica Grada Tuzle, Komisija za komunalne poslove i pitanja mjesnih zajednica i Komisija za postorno uređenje i zaštitu okoline Gradskog vijeća Grada Tuzle, a u kojem je navedena napomena da će javnost biti naknadno obavještena o mjestu i vremenu održavanja javne rasprave.

 
Shodno navedenom, obavještavamo javnost da će se Javna rasprava Nacrt Odluke o uslovima, kriterijima i postupku dodjele sredstava za sufinansiranje mjera smanjenja aerozagađenja, održati na dan 19.03.2019. godine (utorak) u prostorijama bivšeg Kina „Kaleidoskop“ Tuzla, u ulici Kazan Mahala br. 2, sa početkom u 11:00 sati, uz učešće predstavnika nadležnih gradskih službi, Komisije za komunalne poslove i pitanja mjesnih zajednica i Komisije za postorno uređenje i zaštitu okoline Gradskog vijeća Grada Tuzle i JKP „Centralno grijanje“ d.d. Tuzla, te pozivamo sva zainteresirana lica da uzmu svoje učešće na predmetnoj javnoj raspravi.BoljaTuzla.ba


Komentari

Portal BoljaTuzla.ba (u daljem tekstu Redakcija) zadržava pravo moderacije tj. pregleda, brisanja, izmjene i svih drugih mogućih radnji nad komentarima/mišljenjima posjetilaca, u cilju održavanja konstruktivne, kreativne i kulturne diskusije, bez obaveze najavljivanja i/ili ranijeg obrazloženja. Komentari koji vrijeđaju ličnost, porodicu, bilo koje (javne ili privatne) osobe biće izbrisani i/ili izmjenjeni u skladu s Uslovima korištenja portala.

Dobrodošli na boljatuzla.ba

klikni ovdje i

Kaži šta misliš!

Unesite pojam za pretragu, a zatim tipku ENTER!

BoljaTuzla.ba SOC!AL

 

2012 © BoljaTuzla.ba - Sva prava zadržana. Kontakt | Impressum | Uslovi i pravila korištenja.
Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox, Google Chrome i Apple Safari web browser. Preuzmite novi web browser!

 


Dobro došli!
Portal BoljaTuzla.ba vam daje mogućnost da iznesete svoje mišljenje, ideje, rješenja, probleme, najavite događaj u vašoj okolini - jednostavno: BoljaTuzla.ba je vaš medij!

Podržite nas na Facebook-u!